slide 1

A fehér oldal

takacs feri werk4

Fotózáshoz és filmforgatáshoz is kiválóan alkalmas az 5m széles épített holker. A felület vizhatlan.

 

slide 2

A sötét oldal

sample slyder pocak 02 5m széles fekete matt háttér és fekete oldalfalak segítenek a fény teljes kizárásában. Oda rajzolsz fényt ahova csak szeretnél. A felület itt is teljesen vízhatlan.

slide 3

Glamour fotózáshoz

Sylvero sztana szikard foto art fotostudio3Exkluzív tapéta és barokk bútorok segítségével még izgalmasabb képeket készíthetsz. 4m széles és 2,75m magas felület.

slide 4

Rusztikus téglafal

Sylvero sztana szikard foto art fotostudioA rusztikus téglafal izgalmas háttérként sok lehetőséget kínál. 4m széles és 2,75m magas.

slide 5

Divatfotózás

feher oldal 1280x852 72Divat - katalógus - portfólió fotózáshoz a legoptimálisabb műtermi környezet

A fotóstúdió

A fotóműterem szerves részét képzi a Fotó Art Fotósiskolának, de természetesen nem csak oktatási célokat szolgál, mint bérműterem is igénybe vehető. Várjuk magánszemélyek, cégek megrendelését is akik szeretnének igényes fotókat készíttetni termékeikről, szolgáltatásaikról, családjukról vagy csak saját magukról.

A műteremhez tartozik egy sminkszoba és egy kelléktár - raktár. Az épület családias, hangulatos környezetet biztosít a fotózásokhoz, bemutatókhoz. A műterem öntött padlós a falak fehér és feketére festett illetve dekor tapétával és vágott téglával borítottak. Hosszúkás elhelyezkedése akár két alkotói tér kialakítását is lehetővé teszi. Lehetőség van vizes felület (medence) kialakítására is, mivel a falak és padló is vizhatlan. A sminkszobában két sminkes pult lett kialakítva. Az épületben ingyenesen használható nagy sávszélességű Wi-Fi.

Műszaki paraméterek: 5m x 18m, belmagasság 2,8m.


Az előadóterem projektorral vizualizációs eszközökkel és hangtechnikával is felszerelt. Széksorosan akár 60 fő befogadására is alkalmas. Iskolapados berendezésnél 24 főt lehet leültetni.


alaprajz web

 

Béreljen professzionális fotóstúdiót!

Reklámozni szeretné cégét vagy vállalkozását, és ehhez egy professzionális fotóstúdióra lesz szüksége? Olyan környezetben szeretné a fotózást elvégezni, ahol adottak a megfelelő körülmények? Ha mindezek Ön számára is fontosak, akkor ne keressen tovább, hiszen nálunk minden elvárt feltétel biztosítva van.

Műtermünk ideális paraméterekkel rendelkezik, ennek köszönhetően a fotózásra érkező csapat számára kitűnő feltételeket tudunk biztosítani. A kényelmes munkavégzést profi fotóstúdió egy sminkszoba és egy kelléktár biztosítja. Stúdiónk további előnye, hogy a legmodernebb fotótechnikai lehetőségeket veheti igénybe, így garantálhatjuk, hogy a végeredmény a legapróbb részletekig tökéletes lesz.

Ismerje meg a professzionális fotóstúdiónk nyújtotta előnyöket és készítsen olyan képeket, amelyeknek segítségével könnyedén erősíteni tudja cége arculatát! Tekintse meg a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinket és bátran lépjen velünk kapcsolatba, ha Ön is professzionális fotóstúdióban szeretné elkészíteni a tervezett fotókat!

woman with long hair 318 56970
Fodrászaink

Mesterfodrászaink minden fotózáson segítenek kihozni a maximumot modelljeinkből.

Tovább a fodrászokhoz

smink ikonSminkeseink

Smink és maszkmestereink, kiemelik arcod szépségét

Tovább a sminkesekhez

stylist ikon

Stylist

A legjobb szakembereink dolgoznak azon, hogy a megjelenésed tökéletes legyen.

Tovább a stylistokhoz

petrovics gyorgy
Food Stylist

Nemzetközi szinten elismert Food stylistunk nem ismer lehetelent.

Tovább a Food Stylisthoz

 • tunderi portekak IMG 0215 retTárgy - reklámfotózás
  Akik igazán komolyan veszik az értékesítést, - ahogy Ön is, tudják, hogy csak profi termékfotókkal, reklámképekkel lehet hatékonyan eladni. Mi épp ezért termékeit az Ön igényeinek megfelelően, a kívánt stílusban fotózzuk meg. Profi stúdiótechnikánk mobilitásának köszönhetően, akár külső helyszínre kitelepülve is elkészítjük termék-reklámfotóit. Személyes megbeszélés keretein belül leegyeztetjük a stílus és a végfelhasználói igényeket. Termékfotókat már 4.000,-Ft/db ártól tudunk vállalni. 

 • MG 8736 retKismamafotózás
  Ma már ahogy te is, a kismamák vágynak olyan képekre melyeket később visszanézve érződik az a csoda, amit csak a nők élhetnek át. Éppen ezért mi is megpróbáljuk a lehető legjobban visszaadni az érzéseidet, érzelmeidet a képeken. Készítünk teljes soroaztot az első hónaptól a pici megszületéséig. Kismamafotózás "POCAKFOTÓ" csomag.
  A csomag 3 órás stúdiófotózást, 15 retusált képet és profi sminket tartalmaz.
 • Divat - web és katalógus fotózás
  Termékeit az ön igényeinek megfelelően, a kívánt stílusban fotózzuk meg. Profi stúdiókörülmények között az aktuális trendeknek megfelelően. A technikánk mobilitásának köszönhetően, akár külső helyszínre kitelepülve is elkészítjük reklámfotóit. Lehet szó webáruház, online vagy print katalógusról.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.:* igen

Fotó Art Fotóstúdió Kft.

1163 Budapest, Margit u. 18.
Tel.: 06 70 280-6732

Adószám: 25430442-2-42
Cégbíróság Cégjegyzékszám:
01-09-274728


Bankszámlaszám:
K&H HU92 1040 1945 5052 6785 6669 1011


HU92 1040 1945 5052 6785 6669 1011

SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

Adatkezelési nyilvántartási szám:
NAIH-63547/2013