slide 1
slide 2
slide 3
slide 4

szelecsenyi rita foto art fotostudio sminkmestere

Szelecsényi Rita vagyok, sminkmester, kozmetikus. 2000 óta dolgozom a sminkes szakmában, televíziós produkciókban, illetve fotózásokon. 16 évig dolgoztam sminkesként a TV2 csatornánál, illetve párhuzamosan 5 évet a magyar televízióban. Számos tv-s prodokcióban és reklámfilmben tevékenykedem a mai napig, illetve egy styling csapat vezető sminkese vagyok, jelenleg elsősorban a Digi illetve Hír tv csatornáknál, illetve több más tv-műsorban alakítjuk a műsorvezetők és szereplők kinézetét. A fotózás világával komolyabban itt találkoztam a Fotó Art-ban, ahol rendszeresen részt veszek a fotós tanfolyamokon és workshopokon, mint sminkes munkatárs. Így munkám során rengeteg fotóssal volt alkalmam megismerkedni, akikkel azóta is rendszeresen és szívesen dolgozom együtt.

Tel.: +36 30 429-9874  

 


 

ungvari olga sminkesUngvári Olga profi sminkes és kozmetikus mester vagyok.
Mottóm: „Kihangsúlyozni a bennünk rejlő szépséget, ami által magabiztosabbá válunk.”

Már közel 20 éve dolgozom kozmetikusként és sminkesként, folyamatosan fejlesztve tudásom az aktuális trendek, igények alapján, illetve minden munkámhoz hozzáadom több éves szakmai tapasztalatomat.
Sminkes munkáimhoz kizárólag professzionális anyagokat használok, hiszen hosszan tartó, kifogástalan sminket csak minőségi anyagok felhasználásával lehet készíteni.  
Ezek a termékek színhatást és tartósságot tekintve is egyaránt megfelelnek bármilyen alkalomra készítendő smink igényeinek, legyen az esküvő, fotózás, családi ünnep stb.
Az ecsetek és a felhasznált anyagok tekintetében nemcsak a minőségre, hanem a higiéniára is különös gondot fordítok.
2009 óta dolgozom komolyabban fotósokkal sminkesként, illetve fotózásokra frizurakészítést is vállalok a sminkelés mellé. Budapesten a XVI. kerületben dolgozom saját szalonomban, de házhoz is szívesen kimegyek előzetes egyeztetés és megállapodás alapján.
Elérhetőségem: 06 70 380 4890


Balogh Lilla sminkes fodrászA nevem Balogh Lilla, a hivatását szenvedélyesen szerető fodrász és sminkes vagyok. Minden vágyam, hogy minél többen megismerjék és elismerjék a tevékenységemet, illetve, hogy minden eddiginél szélesebb körű, magasszínvonalú szolgáltatást nyújthassak egy személyben, bárki számára elérhető árakon. Az a szerencsés ember vagyok, aki nap mint nap azzal foglalkozik amit igazán szeret csinálni, épp ezért minden egyes feladatot szívvel-lélekkel valósítok meg. A szakmám iránti szeretetem pedig minden egyes újabb mosollyal növekszik, amit a vendégeim arcán látok az átalakulások során. Az oldalon folyamatosan láthatjátok a munkáimról készült fényképeket, illetve a munkámmal és velem kapcsolatos újdonságokat.

 
Elérhetőségem: 06 (30) 543 5860
Web: http://bombmaker.hu/
 
 

Czett Dóra vagyok Sminkes. Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy kamera mindkét végén álltam már 15 éves koromtól profi táncosként dolgozom különböző tv műsorokban, divatbemutatókon videoklippekben, fotózásokon! Így ismerkedtem meg a sminkes szakmával is és így vált a másik szenvedélyemmé! A kamera túlvégén szerzett tapasztalataim így előnyömmé váltak ebben a szakmában is! Azért választottam ezt a szakmát mert imádom azt a változást amit egy smink adhat a modellnek úgy érzem egy jól eltalált sminkkel olyasmit a felszínre hozhatunk amiről a talán nem is tudtuk hogy bennünk van! A legnagyobb elismerés számomra ha a kész smink után egy boldog mosoly néz vissza rám! Hiszem ez a cseppnyi boldogság mindenkinek jár! Az igazi szépség belülről fakad és azt a felszínre hozni igazi elismerés számomra!
 
Elérhetőségem: 06 (70) 515-7585
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

woman with long hair 318 56970
Fodrászaink

Mesterfodrászaink minden fotózáson segítenek kihozni a maximumot modelljeinkből.

Tovább a fodrászokhoz

smink ikonSminkeseink

Smink és maszkmestereink, kiemelik arcod szépségét

Tovább a sminkesekhez

stylist ikon

Stylist

A legjobb szakembereink dolgoznak azon, hogy a megjelenésed tökéletes legyen.

Tovább a stylistokhoz

petrovics gyorgy
Food Stylist

Nemzetközi szinten elismert Food stylistunk nem ismer lehetelent.

Tovább a Food Stylisthoz

 • tunderi portekak IMG 0215 retTárgy - reklámfotózás
  Akik igazán komolyan veszik az értékesítést, - ahogy Ön is, tudják, hogy csak profi termékfotókkal, reklámképekkel lehet hatékonyan eladni. Mi épp ezért termékeit az Ön igényeinek megfelelően, a kívánt stílusban fotózzuk meg. Profi stúdiótechnikánk mobilitásának köszönhetően, akár külső helyszínre kitelepülve is elkészítjük termék-reklámfotóit. Személyes megbeszélés keretein belül leegyeztetjük a stílus és a végfelhasználói igényeket. Termékfotókat már 4.000,-Ft/db ártól tudunk vállalni. 

 • MG 8736 retKismamafotózás
  Ma már ahogy te is, a kismamák vágynak olyan képekre melyeket később visszanézve érződik az a csoda, amit csak a nők élhetnek át. Éppen ezért mi is megpróbáljuk a lehető legjobban visszaadni az érzéseidet, érzelmeidet a képeken. Készítünk teljes soroaztot az első hónaptól a pici megszületéséig. Kismamafotózás "POCAKFOTÓ" csomag.
  A csomag 3 órás stúdiófotózást, 15 retusált képet és profi sminket tartalmaz.
 • Divat - web és katalógus fotózás
  Termékeit az ön igényeinek megfelelően, a kívánt stílusban fotózzuk meg. Profi stúdiókörülmények között az aktuális trendeknek megfelelően. A technikánk mobilitásának köszönhetően, akár külső helyszínre kitelepülve is elkészítjük reklámfotóit. Lehet szó webáruház, online vagy print katalógusról.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.:* igen

Fotó Art Fotóstúdió Kft.

1163 Budapest, Margit u. 18.
Tel.: 06 70 280-6732

Adószám: 25430442-2-42
Cégbíróság Cégjegyzékszám:
01-09-274728


Bankszámlaszám:
K&H HU92 1040 1945 5052 6785 6669 1011


HU92 1040 1945 5052 6785 6669 1011

SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

Adatkezelési nyilvántartási szám:
NAIH-63547/2013